Érdekességek, gondolatok a takarítógépek világából

Hatalmas öröm: Ekernap ezüstérmes a Takarítógéppartner

2024.05.24 08:39
Hatalmas öröm: Ekernap ezüstérmes a Takarítógéppartner

Óriási büszkeséggel jelentjük be, hogy Ekernap Nagydíjas webáruház lettünk. A szakmai zsűri döntése alapján a 2024-es Ekernapon egészen a dobogó második fokáig meneteltünk, a “Műszaki-lakberendezés” szegmens ezüstérmeseként végeztünk. Olvass tovább, máris elmeséljük, miért olyan nagy dolog ez!

Május 9-e a Magyar E-kereskedelem Napja

Idén már 3. alkalommal került megrendezésre a Magyar E-kereskedelem Napja, amely mára hazánk egyik legnagyobb e-kereskedelmi rendezvényévé nőtte ki magát.

A szervezésért felelős Ecommerce Hungary 2005 óta védi a webshopokat üzemeltető vállalkozók érdekeit, és folyamatosan rangos szakmai konferenciák szervezésével lendíti előre a hazai elektronikus kereskedelem jövőjét.

A nonprofit esemény funkciója elsősorban a networking, vagyis egy olyan hely és időpont biztosítása, ahol az online kiskereskedelmi szereplők értékes, stratégiát előremozdító kapcsolatokat tudnak kialakítani más szakmabeliekkel.

Az idei rendezvényen több mint

  • 1000 webshop tulajdonos vagy munkatárs,
  • 60 kiállító,
  • 45 konzultációs asztal,
  • és 700 konzultációs időpont-lehetőség várta a SEO, a közösségi marketing, a hírlevelezés, az automatizmusok, a mesterséges intelligencia megoldások, a jog és a fogyasztóvédelem iránt érdeklődőket.

Minden webshoptulajdonos, aki jegyet váltott az eseményre, automatikusan érdekképviseleti taggá is vált, ezzel biztosítva, hogy az Ecommerce Hungary egyre szélesebb tábort képviselhessen tevékenysége során.

Független, szakmai elismerés a legjobbaknak

A webshop egy értékesítési rendszer, ami vásárlói és tulajdonosi oldalról is csak akkor tud igazán jól működni, ha minden benne rejlő lehetőséget kiaknáz.

Tudtad, hogy Magyarországon a webshopok alig több mint 1%-a éri el az évi 100 milliós “álomforgalmat”?

A szervezők célja, hogy az online vásárlás Magyarországon is pontosan olyan jelentős és kényelmes legyen, mint nemzetközi viszonylatban. Éppen ezért független, szakmai és valódi értékkel bíró, előnevezéses versennyel segíti, hogy a kisebb webáruházak is megmutathassák magukat a nagyközönségnek.

Az idei, Lurdy Házban megrendezett díjátadón 13 szegmens 38 győztese vehette át a neki járó trófeákat Varga Lászlótól, a DPD kereskedelmi és marketing igazgatójától.

A díjazottak idén az alábbi kategóriákból kerültek ki:

  • autó-motor,
  • baba-mama,
  • dísztárgy-ékszer,
  • divat-ruházat,
  • élelmiszer,
  • erotika,
  • ház-barkács,
  • hobbi-kisállat,
  • játék-ajándék,
  • műszaki-lakberendezés,
  • sport-fitnesz,
  • számítástechnika-kütyük,
  • szépség-egészség.

Ezüstérmes a Takarítógéppartner webáruház

Az Ekernap Nagydíjra minden olyan webshop nevezhetett, amelynek éves bevétele nem haladja meg a 800 millió forintot.

Óriási mezőnyről beszélünk, ezért még nagyobb az öröm, hogy a Takarítógéppartner.hu 2. helyezést ért el a “Műszaki-lakberendezés” kategóriában.

A zsűrinek idén sem volt egyszerű dolga

A 3 fős szakmai zsűri tagjai maguk is tapasztalt e-kereskedők, akik 5+1 szempont (pl. webshop-használhatóság, sebesség, egyedi megoldások) szerint, 0-100 pont között értékelték a nevezőket.

Kategóriánk dobogójának első helyét a tiszta libatollból és steril libapehelyből készülő lakástextilek és hálószoba-kiegészítők gyártásával foglalkozó Pehely és álom webáruház foglalta el, a bronzérmet pedig a design kanapékat forgalmazó Kanapé-shop vihette haza.

Ebből is látszik, milyen színes és szerteágazó szegmensből került ki a Takarítógéppartner webáruház a második helyre érdemesnek. Hálásak vagyunk, hogy ebben az erős mezőnyben is teret hódított magának a higiénia fontossága.


Gratulálunk a díjazottaknak, az elismerést pedig ezúton is nagyon köszönjük a zsűrinek, büszkén fogjuk használni a “Ekernap Nagydíj 2024” emblémát.

Ha tetszett a cikk, további hasznos tartalmakért kövess minket a Facebookon is!

Miért minket?
Hivatalos szakkereskedés
Magyarországi garancia
Megfizethető árú pótalkatrészek
Tartozékok nagy raktárkészlettel
Technikai segítség
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.